26 augusti

Sitter och kollar Big Brother med min fruga och med min karl sovades bevid..
Har inte gjort nå mycket seriöst idag, plockat ihop lite i lägenheten nån mycke mer kraftansträgnin har jag inte gjort.
Har färgat Jennifers hår också nu under kvällen när jag fick fin besök av henne och Pär.
I morgon så ska jag och frugan fara in till stan och sen ska vi springa förbi på Grans en sista gång innan jag flyttar och kolla på alla de småa och lyckliga som fortfarande får gå skola.. Jag är så avis så det är inte sant..

Måste ta tag ordentligt i frågan om jobb. Ska springa på varenda affär i boden när jag flyttar hem och söka jobb..
Har förövrigt funderat på att fara till Usa och jobba som aupair i ett år. Det hade varit riktigt kul att få bo där ett år och uppleva den kulturen och skaffa vänner där och en andra familj för det är så jag har förstått på de som har gjort det att de har fått en extra familj för livet. Men det är än så länge bara en tanke, så vi får se om den förverkligas..
Annars blir det kanske att plugga men jag vet inte.. Jag har så många olika tankar och planer så jag vet inte änns vad som kommer att verkställas. Det återstår att se..

Nu är det dax att fokusera på big brother och sen blir det nog att sova..

"Men blir vi förvånade? Ne" Haha

/S 

25 augusti

I helgen var det utlyttningsfest hos jennifer och soffe. Roligt som tusan och fulla var många människor, men det gillar vi.
Har haft Thess här hos mig nu i 5 dagar och det har varit toppen. Va jätte tråkigt när hon for idag för vi har haft så kul även fast vi inte har gjort så mycket utan bara legat passiva på våra madrasser på golvet.
Detta pga att jag inte äger några möbler längre.

Flyttar på måndag och det vrider sig bara i magen när jag tänker på det. Jag har sån ångest över att veta att grans folket har börjat skolan igen och jag och mina vänner springer inte omkring där, står längst fram i mat kön, sitter vid vårat bord och skrattar och härjar. Saknar det och kommer aldrig att glömma det! De 3 åren är de bästa åren i mitt liv<3


Jag saknar en människa så oerhört mycket!

/S


11 Augusti

I fredags hände det inte så mkt, tog och for fyrkanten runt. Kom på när jag och Ante kom till Boden att jag hade tagit med mig fel kartoner och att mina shorts som jag tänkte ha på farmen låg i en av dom kartonerna så då blev det en liten tripp till pite och sen så skulle ante hämta lite saker i Älvsbyn så då tog vi och hämtade Thess i samma veva eftersom hon ändå skulle komma till mig på lördag.
Lördag blev det då farmen. Var på förfest hos Robert men en massa folk, riktigt trevligt.. Sen blev det lite stress till bussen till farmen så vi fick oss en liten joggingtur, haha.. Men vi tog oss med bussen och sen så var det bara att dra oss in och festa.
Sen så händer det inte så mkt mer under helgen, for upp till stugan på söndag och badade och spelade krocket och myste på..

Idag så får vi se vad som händer.. Har typ ingen ork att packa idag så det får nog bli i morgon istället.
Ska nog ta och plugga lite körkort så man kan ta och boka tid och förhoppningsvis klara det..

Tack mitt lill hjärta för alla stunder du gav mig <3

/S


Saknar de gamla tiderna

Gick hem från Jennifer och Sofia för ett tag sen och då kollade jag om det lyste i Ninas gamla lägenhet, sen My och Emmas och sist Sandras som jag alltid gjorde förr när jag gick hem på kvällarna.
Usch vad jag saknar det!
Har suttit hos jennifer och sofia och pratat Grans och det är sjuk hur mycket man längtar tillbaka. Jag tänker att alla kommer tillbaka efter sommarlovet och börjar skolan igen men det blir aldrig mera så. Kommer aldrig att mötas utanför mig och gå till skolan tillsammans, kommer inte sitta vid vårat bord i matsalen och leva rövare, kommer aldrig mer att komma bakis till en lektion och det som är det tråkigaste av allt, kommer aldrig mer att träffa vissa människor.
Dessa 3 åren har varit de bästa i hela mitt liv och jag kommer aldrig att glömma det eller att glömma folket..

Saknar det som var..

/S

4 Augusti

Helgen blev inte riktigt som tänkt. Meningen var att jag skulle festa på fredan på LK men så blev det icke. Vaknade upp på fredag morgon och hade så ont i ryggen att jag knappt kunde gå. Så det blev att äta pronaxen ist för att festa. Men hade trevligt ändå och fick se min älskade Tomas ledin så jag var nöjd men skulle ha jobbat på lördan med det blev inget med det eftersom att jag knappt kunde böja mig framåt så då kändes det lite små jobbigt att gå omkring och sälja rosor åt en massa fulla människor. Men jag tar igen den helgen nu i helgen istället på framen.

Haft kör lektion idag och det gick riktigt bra.. Känner mig ganska redo för att ta och ta det dära körkortet.
Sen har jag spenderat resten av dagen med att packa inför att flytta hem. Jag vill inte, men har man inget jobb så kan man inte ha en lägenhet som man inte kan betala för.
Ska springa över till Jennifer och Soffe sen och spela lite spel..
Ha det bra folket!

/S


RSS 2.0