29 December

Ska ta och berätta om julen och allt som hänt den senaste tiden men orkar icket de nu.. Om ni har tur så kanske ni får något att läsa imorgon:p Men nu är det dax att fixa sig för att fara till Luleå där världens bästa Thess väntar: )

http://www.youtube.com/watch?v=Bm-eNh0PXNc

Så bra !:p


/S

16 December

Nu har jag bestämt mig för att det blir att färga håret också..
Vi får se vad det blir, har inte bestämt mig ännu men tror det blir nån rolig slinga..

Nu är det bestämt att jag ska ta och rida Zebban 3 dar i veckar, det blir torsdag, fredag och lördag så i morgon blir det en ridtur. Hoppas bara att det inte är så jävla kallt:s
Ekan ska även följa vilket känns skönt eftersom att jag inte riktigt känner han så då känns det lite leskigt att bara rida ut i skogen helt själv i mörkret men då ska hon följa: )

Fredag kommer att bli en väldigt späckad dag känner jag.. Kl 11.00 ska och och klippa mig och färga håret sen ska jag försöka ta mig till luleå, sen rida och försöka göra det när det fortfarande ät ljust ute och sen fara till min faster som fyller år.. Och någonstans där bland allt så ska även Thess komma :b hojja blir bara stressad av att tänkta på de..

Nu är det inte heller många dagar kvar till julafton!! Det är länge sen jag längtade så här mycket till julafton..
Jag vet inte riktigt varför jag längtar så himla mycket i år men jag gör då iaf de: )

Ne nu blir det att försöka sova så man orkar upp och jobba i morgon: )

/S


15 Decemer

Varit på praktiken idag då som vanligt och det har gått bra..
Nå mycket mer än så har inte hänt i mitt liv sen sist jag skrev.

Sen kommer Thesselithess till mig i helgen!: ) Ska bli så trevligt att få träffa henne igen : )
På fredag blir det klippning och sen vet jag inte om jag ska boka in färgning också, har lite svårt att bestämma mig:s
Snälla ge mig lite tips och råd på någon rolig men inte för dramatisk klippning och vad man kan färga för roligt!

Men ska även ta och ringa till hon med hästen och fråga om man får sno han i morgon och ta och fara ut på en liten rid tur:b

Men nu blir det nog att hoppa in i duschen och sen sätta sig och titta på andra avenyn och finalen av Hells Kitchen!

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro...

/S

14 December

Ja trodde väl inte riktigt att helgen skulle sluta som den gjorde....
Men allt går inte även fast man vill..
Men du kommer alltid att vara min vän <3


2009-03-12 - 2009-12-13
En underbar tid<3


/S

13 December

Då var denna helg också över och en helg närmare julafton:)

Har varit en trevligt helg med finbesök av Jennifer..
Idag har jag varit och provridit och det gick jätte bra så ska börja rida på honom nån gång i veckan! Så himla roligt, har verligen velat komma igång med ridningen igen och nu har jag fått chansen att göra det och det känns toppen! Men det gick bra att rida, han var jätte känslig i munnen som kändes bra, man behövde knappt röra i tygeln så gick han åt de hållet.. Han hade jätte fin och mjuk trav och ja allt gick super: )
Jennifer gick bakom och sa massa bra saker om mig till hon som äger hästen ;)

Så nu blir det att börja rida ett par gånger i veckan och försöka träna upp sig:b

everything comes to an end....

/S


12 December

Nu blir det en tripp till lule och kolla på lite kläningar..
Sen blir det handboll och sen får vi se vad kvällen utvisar..

Morrrrrrrrrr....

/S

11 December

Nu har det anlänt finbesök till mig i form av Jennifer Stridsberg!: )
Så nu blir det mys helg med idol idag och sen blir det nog att fara ner och kolla handboll och sen får vi se vad det blir: )

Blev inte att provrida idag utan det blir på söndag istället för hon som äger honom hade för mycket på jobbet så hon kunde inte gå ifrån.. Men då blir det på söndag på dan någon gång.. Jag längtar!

Försöker hitta mig nån snygg klänning till juldan och nyår men hittar mig ingen:s vet inte hur jag ska göra, vill ju inte ha nå gamla kläder utan vill ha något nytt och frächt..

Har även upptakt att det är ganska många som följer min blogg, roligt: ) Ni får gärna kommentera någon gång så jag vet vem det är som läser om mitt liv: )

Nu ska vi invänta att min mor och far kommer hem så man får i sig nån mat..

/S




Detta var ett tag sen : )

8 December

Vet inte om det har hänt så mycket i mitt liv på sistonde..

Men jag har varit och vaccinerat mig i dag så nu får man förhoppningsvis inte svininfluensan, som jag ändå inte tror att jag hade fått men det är väl lika att ta det säkra före det osäkra: )

Praktiken rullar på som vanlig men idag har jag tyvärr varit grinigare än vad jag brukar vara;s vet inte varför.. Eller jag har varit ganska trött nu i två dar så det kan ju bero på det..

Sen så har jag fått svar på en annons på blocket som jag skrev på där det va en kvinna som sökte en medryttar till hennes häst som jag skriv till att jag var väldig intresserad och så.. Och nu så har hon hört av sig så jag ringde henne och hon lät som en super trevligt människa och jag ska fara och provrida på fredag och jag hoppas verkligen att jag går bra ihop med hästen och att hon är nöjd med mig för då kommer jag lätt att ta det! Är så himla sugen på att börja rida igen så det känns som en toppen chans det här att få komma tillbaka till ridningen utan att måsta börja på en ridskola som jag inte riktigt vill.. Så detta känns super: )

Men nu är det Andra avenyn och sen hells kitchen som gäller och sen kan jag lova att då ska jag sova som ett stock! Så nu säger jag God Natt!

/S

3 December

Nu hade jag tänkt att ta och berätta lite om min helg i Göteborg..

Jag och mamma for med flyget på torsdagen och när vi kom fram så mötte vi upp syrran och sen for vi hem till Carro och åt en gigantisk räkmacka, sviin gott! Sen gjorde vi inte så mycket mer utan gick och la oss för att orka upp till dan efter så man var utvilad så man orkade shoooppa..

På fredagen vaknade jag och mamma för syster var på skolan så for vi in till stan och drog en shopping runda..
Sen gick vi och åt på stan och sen drog oss hem till Carro.. Tittade på Idol på kvällen och då sa mamma att Idolerna skulle komma till Nordstan på lördan och jag blev jätte glad eftersom jag ville fara och titta på de nu i helgen när dom ska vara på skandinavium men kände att jag inte hade råd att fara två helger i rad så då har jag ändå fått se dom.. Men döv kan jag lova att man blev av alla flickor som stod och skrek så fort man sa namnet Erik..

På lördan var vi på liseberg och åt julbord och det var mycket trevligt sen var vi kvar där inne och gick på marknaden som är där och köpte oss ett 5-kamp häfte.. Mycket trevligt.. Sen for vi då in till Nordstan och kikade på Idolerna sen bestämde vi oss för att åka tillbaka till liseberg..

Söndag tog vi och shoppade de sista och gick och delade på en pizza på pizza hut och sen for vi till liseberg och jag och carro var och kollade på handboll och mamma gick och kollade på Lotta Engberg inne på liseberg..

Sen vart det måndag och då skulle man ju fara hem vilket vi inte gillar!!
Efter att man har varit nere i Göteborg där det var typ 5-7 plus grader varje dag till att komma hem där det typ är -10 det är inget vi gillar kan jag lova!

På tisdag var man tillbaka på praktiken.. Jag trivs riktigt bra där.. Känns så bra nu när man har lärt känna personalen så bra och barnen så då är det riktigt trevligt..

Ikväll blir det att fara och hälsa på Ekan och i morgon blir det att försöka städa mitt rum som är i total katastrof..



Isshow på Liseberg




Jag och Syster på Liseberg


































Jag vet inte vad jag ska tro ?

/S

RSS 2.0